daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
roommate 🔥
Monday, June 27, 2016 | 7:20 AM | 0Comment

3 days for tawau and 2 papers for final. last paper paling killer tapi ndak jugak reti mau study haa so freakin steupid la madihah. nvm im gonna finish my entry this time. i wanna talk about my roommate since this two semester. i have a lot of memories with them. tapi keluar sama-sama paling malar dengan cinak instead dengan dua budak naomi and chai. kami keluar berempat dua kali jak hahaha lame kan. tapi hari-hari jugak menghadap muka dorang. but i used to be the silent girl dalam bilik. i only talk if i want. kalau dorang bebual im just listen. kalau ada mood haa menyampok la tu. kalau semua becakap memang paling bising bilik. me lagi ni suka beteriak and most emotional person kalau start becerita. chai pun pendiam jugak. lebih pendiam dari aku. kawan stay up tapi me la selalu win haha. naomi sangat talkative. she never failed to make me laugh. kawan curhat jugak. apa-apa mesti update kalau x pun dari cinak. cinak memang kedai kopi. tidak disangkal lagi haha. 

sebenarnya dorang ni orang terpilih untuk tengok semua emotional yang aku hado. kalau sedih or marah terpaksa jak dorang memekakkan telinga dengar me cursing and screaming especially dalam tandas. tym stress gila babi mula la dorang tengok aku lari pegi tandas muntah semua butterfly, kupu-kupu. i will muntah weather im sad, angry, nervous atau geli annoying. i donno why. kalau final me orang paling chill sebab mau elakkan diri dari muntah. sampai cinak pun terikut dah mau muntah kalau stress. haha asimilasi banget dehh. alhamdulillah sepanjang kenal dorang takda la kes krisis atau konflik yang teruk. masing-masing pun respect each other tapi kadang-kadang ada la jugak memekak atau hannoyeng hahaha. tidak boleh dielakkan mkay.  


there they are. naomi is not indian okay. she is bangsa batak from semenanjung. cinak sino and chai is pure chinese haha. we're done packing up things. we semua akan pindah ke angkasa excluding chai sebab dia stay d apartment 1b. fyi aku la punca dorang semua study eyebrow. cinak mangsa pertama tym orientasi hari-hari buatkan eyebrownya. hahaha chai pulak start semester dua dia study buat eyebrow sebab me yang suruh ahaks. naomi pulak x study lagi. aku laa yang selalu buatkan eyebrow nya tiap kali dia pegi church. makeup eyebrow ada juga diwakafkan kepada naomi hahaha. cinak pandai dah buat sendiri tapi tu la kadang-kadang te-tebal kalau excited sangat mau keluar. hahaha sawry to say cinakkk. ala me pun bukan perfect sangat huahua. kay tats all beyy 👼