daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
jangan baca entry ni ok !
Monday, June 6, 2011 | 9:41 PM | 0Comment

elo elo blogie 

adakah anda gumbira ? adakah anda sedih ?
atau adakah anda bosan ?

kalau anda mahu tau aku bosan .

ni lah perasaan ku yang biasa aku hadapi .
urgh ! bising jugak adek ku ni bah .
bodok2 jugak *sori budak .
sapa suruh mulut mu bising sak dr td !
http://www.emocutez.com

ni tyma kaka la bah maw men lappy ..
eee ! peduli kau sana .
sukak betul melapor sama mamak .
mcm ulat kepanasan jak oo ku tinguk !

bapak tadi suda jalan pegi ...
um dak tau pigi mana .
p outstation .
bosan nya cuti ni .

plan kami mau p kk dak jadi cuz bpk outstation T.T
what the parkk ! haha *surii
boifriend aku pun mcm naik bosan sudah sama aku .
nge . maybe dia ada cewek laen ?
hoho sukak nya lah *jangan menuduh !
http://www.emocutez.comhujan oh hujan ..

mau jalan jalan bah sama chinggu2 ku .
mok sambut bupp day changa and si dar .
hee realy miss them .

dalam2 bosan2 ni aku buad ini jak :

tidur
makan sikit jak
dengar lagu
online
menghayal
cakap sendiri*mcm org gila
tengok drama korea
lukislukis

hohoho sgt hampehh la dgn tiada kehadiran si boifriend .
entah lah hubungan kami ni .
mcm lost conection sudah .
sama la mcm kakak ku sama boifriend nya . ish3
baru sak aku mimpi dia smlm . haha
tentang mimpi tuh nda maw aku cerr .
SECRET !!! hoho 
cuz bkn dia jgk . mainan tidur sadja . kan kan ?


hm baaiklah ! out lah aku bagus ..
hm aku mau be date dulu .
sama mamak ku .
kami mau neok wyg d ruma ku . haha
kesian bdk ni . be lutut sudah dia mntak men lappy .
hahaha kesian kesian kau budak !
http://www.emocutez.com