daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
hari ini saya jadi gila ?
Thursday, November 3, 2011 | 9:32 PM | 0Comment

Tumblr_lu65vz2szj1qev332o1_500_large
assalamualaikum all readers :)
hari ini sinting saya datang bersama si eqien di wall to wall . disebabkan kekilikan mereka semasa di sekolah tadi . miahaha . kami suda di bagi buku teks form5 . semuanya 15 buah buku . so kami teda tali rafia . dengan kepintaran yang ada pada si eqien ni , ada kah patut dya tabla reben papan kenyataan kelas kami . haha . apa lagi aku curi lah idea nya . baru tuh reben nya yg comel2 warna purple . habis ouh reben di papan kenyataan tu . neh dorang punya jelek pakai tali rafia . kami pakai reben yg comel2 lagi . kamo ada ?! ahaha mcm budak2 jak ou ==' hehe