daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
adek minta couple
Friday, December 2, 2011 | 12:59 PM | 0Comment

376080_281437468559251_100000790004702_726564_142869622_n_large
Assalamualaikum ,
entry kali ni bukan mau banggakan diri . oke oke ? mau cerita bah , bosan :) buad kali pertama lelaki yang lebih muda dari aku minta aku jadi girlfriend nya . aku tua setahun jak dari dia . tapi dia lagi tinggi dari aku lah , hahaha xD aku memang kenal dia nih . tahun lalu 2010 , kami satu tuishen  . aku nda la telampau rapat sama dia . kawan2 ku ja yang selalu kacau2 dia . dorang cakap dia cute . haha ! memang cute la cam budak2 :p time aku masih couple sama si ex tu , dia luahkan perasaan nya sama aku melalui efbee  . tapi aku yaya jak , manatau dya membotek . haha ! dia minta couple sama aku , but aii reject . hee sorry ? sab nda maw curang sama si ex . hehe :D nama nya si *rahsia* HAHA ! biarpun sudah single , buad masa ni nda maw lah cari penggantinya . nikmati saja cuti December nih :)