daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
adikku yang emotional
Thursday, December 1, 2011 | 7:38 PM | 0Comment

Trist123_large
Assalamualaikum , olaa ! hayy ,
aku ada adik kecil yang sangat emotional . haha ! kalah2 kaka nya . ntah la dya ni , mcm bepikiran matang suda ? hehe ! buad kali pertama aku neok adikku menangis depan tv . tym tu aku sama family neok cerita sal anak derhaka sama ibubapa . semua kami kusyuk tengok tu cerita . tiba-tiba ada orang tarek2 ingus . haha ! rupanya adik ku :DD merah matanya , bilang nya sedihh . hohoho . klu aku tym kecil nda la smpai bgtu . wahaha .

then tadi semalam aku tidur sama dya . klu seblum tidur aku mcty dgr lagu . so aku pasang lah earing phone d hp ku . seblah pasang d telinga nya . sebla pula pasang d telinga ku . first kami dengar lagu Macam di KK . pastu aku ckp sama dya ..
ME : ala , kak Ea dengar lagu jiwang ya?
ADIK : okey ,
aku kasi play lagu Motif Band-Tuhan Jagakan Dia .. tiba2 adikku be cakap ..
ADIK : sedihnya ..
ME : haha , yaka ?
ADIK : eya , kenapa lelaki tu ? dia suru jagakah ?
ME : eya , dia suru Tuhan jagakan ceweknya .
ADIK : oo , dak da ka cewek nya nyanyi ?
ME : dak daa :DD 
haha ! pastu dia mau dengar lagu Yuna-Gelora Jiwa . hoho ! suka kunun dya sama lagu tu , hehe . sampailah kami te tidoo . pantang dia tu tengok benda yang sedih2 . lagu korea yangs sedih2 pun dia suka . nasib dya nda paham apa dorang nyanyi . huahua , um lagu Davichi-Dont Say Goodbye dya suka . fyi , ku pun suka ! haks xD