daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
make my world happy
Friday, December 23, 2011 | 4:57 PM | 0Comment

629070-8-1289134492421_large
Assalamualaikum dan selamat petang !
anda mahu ketawa ? meh sini aku bagi tips . kau download game TALKING TOM . lawak gila ni game ko tao . semalam aku download game d ipad mak . aku nampak satu game kucing comel , so aku download la . habis suda install , aku try mau maen tu game . pergh ! mau pecah perut ku ketawa sama family ku semalam :DD kalau kita be cakap kan , dia pun ikut be cakap ! suaranya mcm chipmunk ! aku pasang lagu , dia nyanyi jugak ! ee comei taoo . then bole jugak d ketok2 kepala nya sampai pengsan . haha ! then ada lagi 1game ni sama jugak . tapi anjing laa , nama dia TALKING BEN.  anjing nya suara lelaki . aku buad suara pompuan , dia pula suara pondan . hadoyy xDD cuak kau download tu game . bole release tension tao :) okey mau tingu Eun Jo dulu . papai !