daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
ouh yeah hari ni tak perlu masak !
Friday, December 30, 2011 | 9:11 PM | 0Comment

397040_2343816603991_1507268233_31790689_1899492827_n_large
Assalamualaikum , laa jawab lha tu salam . hehe ^^
lalala sok cute lagi aku . hm , anda suda makan ? ouh yeah aku belum makan . hari ni aku tidak perlu masak sab mak sudah masakkan makanan tadi tengahari . so , tinggal kasi panas ja tu lauk . dan sebelum bapak pulang dari masjid , aku suda panaskan tu lauk . datang suda si beliau , aku un9 jak . aku nda sediakan tu lauk . sebab bapak terus tingu tb . then , aku mau sediakan tu lauk , tapi bapak cap nda paya (adakah bapak merajuk???) . ouh rupanya mau beli makanan d bandar . lagipun bapak kan mau ambil mak di hospital . dan .. sekarang aku tunggu dorang .