daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
sengal lah
Friday, December 2, 2011 | 12:39 PM | 0Comment

385146_281437621892569_100000790004702_726573_1532408004_n_large
Assalamualaikum , moshimoshi ! hehe
bengang aku nih , line lembap . laju lagi kura2 be lari dpd kau line . bapak celcom minta bayar bil brodband ni , tu la sengaja dia kasi lembap . haha , mau buka noti efbee pun nda bole suda . lagi la mak bengang , mak mau buka slip gaji online tu dk te buka buka ouh . nasib blog bole buka ;DD 

hari ni buf day si Zunah . SENGIL CHUKKA HAMNIDA ! HAPPY BIRTHDAY ! SELAMAT HARI JADI ! mau topup lah nanti , ku mau mcg si Lank sama si Zuna . rindu ni :'( aku RQ si zuna ja td ucap epy b'day . haha ! kesian .. tadi pagi si Omek yg kasi bangun aku . dia kol aku , terus cergas ouh badan ku ! bukan badan , tapi mulut ! haha dia mau ajak aku p Taman Bukit Tawau *table* minggu depan . anjuran kwn mak nya bilang . be genk sama macik2 ouh ! hahaha aku mauu tp d bagi ka juak ? haha , netaw lah . nda puas aku sembang sama dia tadi , aku mauu p ruma nya . tapi panas bah .. haha xD

p/s : epy bufday Zunah , moga panjang umur murah rezeki . and ailebiuu . haha ! ada ni present untuk kau ? mau ? jom la jumpa ;DD