daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
trip to kiki
Sunday, December 18, 2011 | 9:23 PM | 0Comment

Assalamualaikum , halo-halo .
minggu lalu aku dan family holiday d kiki . happy la jugak . hee ailevyu mom and dad . 
jum kita tingu moment2 ku bersama mereka ;)

sebelum sampai d Ranau , kami singgah dulu di Ladang Teh Sabah .
waa cantek tao pemandangan disini , i love nature :)

sudah sampai d Ranau , we pegi poring . tiga kali suda kami p sana ,

 yg pakai seluar hitam dan tidak berbaju ituu my sis Ala . haha 
ada genk baru ba dya . punya la sejuk airnya tu , maklum laa air sungai kan :DD

then , kami teruskan perjalanan ke kk . but singgah dulu di masjid Kundasang untok solat  .
nyaman eh kalau kamu disitoh . airnya cam air sejuk plus ais batu ja . haha
akhirnya kami sampai juga d kk . jalan-jalan , shopping2x lah :D 

ini gambar saja-saja ja . haha , kebosanan tym keta kena tukang .

ini pix pula tym ondeway balik p Tawau . lastly aku happy holiday ni tahun ! 
dan haritu juga my aby baru mau p kk . hadoy :DD