daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
fade up suda aku
Wednesday, January 11, 2012 | 7:49 PM | 0Comment

Tumblr_lti8aekkik1qh8syro1_500_large
Assalamualaikum ,
malam ni aku mesti banyak2 bersabar dan beristigfar . malam ni aku diuji oleh Allah , aku nda bole komen d efbee . i dont no why :( then , aku mau deactive Madiha Avocadoo tu pun nda bole . tambahan pula (penanda wacana) , efbee Madiha Donutz pun nda bole buka . maybe Aniq tukar password nya . tapi imposible la ba tu , mesti lah dia bagitau aku . kan kan ? so , sabar seja lah . kalau nda oke-oke juga , maybe aku akan buad acc baru . hm , kaka ku mau komen pakai efbee nya pun ta bole ou . aku harap semuanya okey nanti :) 

nilai pengajaran-kita haruslah bersabar dalam mana-mana keadaan sekalipun :'(