daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
gembira lah sangat :D
Sunday, January 29, 2012 | 4:55 PM | 0Comment

Assalamualaikum anak-anak blogger .
hehe ! ouh ya aku happy lah sangat hari ni . sabkan my family and I go out tadi . kat mana lagi , pegi bandar lah . haha , and one thing saya dan Ibunda dah beli bahan-bahan untok buad cupcake . tapi belum lengkap lagi bahan-bahan yang dibeli . ouh maii , I cant wait to cook the cupcake . seh ! semangat lah tu :P dan esok sekolah sudah . kalau nak berjaya dalam hidup mesti fikir positif . kan kan ? kalau fikir negatif terus macam mana nak berjaya ? (ceramah free untok anda) haha :D

aku tak tau apa nama keropok tu . keropok tu mak aku beli di Takada :D