daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
ouh jangan
Tuesday, January 31, 2012 | 7:44 PM | 0Comment

Tumblr_lylh6rhfdy1qamj9uo1_500_large
Assalamualaikumm ?
satu dua hari ni aku mengantuk dalam kelas . mengantuk tersangat-sangat . bangun pagi pun macam nda cukup tidur sudah . apa endak nya be calling sama si anu tu . not my boyfriend okey . Im still single , haha . just kekawan jak . baru tuh dya call malam-malam sampai jam12 . itu pun aku yang kasi mati tu call . kalau nda , terus lah dya be cakap . aku yaya jak . haha :D so lain kali jangan lah lagi call tengah malam okey ? nda cukup tidur aku , then nda le fokus dalam kelas . uky itu jak lah . mau buad homework . dhaaa ;D