daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
uu la la !
Friday, January 27, 2012 | 11:49 AM | 0Comment

Kahi_large
Assalamualaikum dan selamat pagi ,
biarpun suda jam 11 tapi aku rasa macam aku baru bangun awal pagi . haha maklum lah kat Tarwow sekarang hujan . ouh ya , semalam punya lah bes skyping sama my dear along . dengan rambut bekangkang ouh . haha tapapa juakkan . sesama fomfuan . comell nya my along . rambut nya macam IU yg sekarang tu . hehe , montel-montel lagi :D then semalam I tido dengan my dear Olen . kan kaki dia saket , nasib baik dya dak berak atas katil ku tu . haha :D bapak bilang si Olen kena gaut . okey thats all for now . paipai !