daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
please please mami cayang bushuk ! #HARHAR
Saturday, February 18, 2012 | 5:48 PM | 0Comment

248849_231461246879272_100000461968572_1034793_3126834_n_large

Assalamualaikum ,
hm ,, rabu hingga jumaat ni aku ikud camping di Smk Abaka . tapi aku takut mak nda bagi :/ tapi bapak suda tandatangan tu borang . aku minta bapak sign tym dia mamai-mamai . mwahaha . aku mau sgt ikud tu camping sama chinggu-chinggu ku ni . yg sedihnya tu si Zati dan si Era nda ikud T.T aktiviti nya agak lasak oo . ada flying fox dan Jungle tracking . mau joging dulu ni ! mau kumpul stamina . seh ! haha mangat nya aku . nda mau la telampau mangat nanti nda jadi pula . aku harap mak bagi , amin ! yalaa , aku mau kumpul markah kokum . nasib aku ada jawatan lagi satu jadi naib setiausaha kelab Rukun Negara . fuh ! kan pentingg tu untok masok IPT :) adoii membebel sak aku ni .
 k la babai :D #bersedia untok jadi itam legam macam org negro