daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
love story
Thursday, March 29, 2012 | 3:40 PM | 0Comment

bagambar tym Cigu Pang tingu dorang buat ULBI . haha
Assalamualaikum
uii lama suda aku nda mengapdet ini belog bah . well biasa lah nda dibagi suda aku online hari-hari . SPM SPM SPM SPM SPM . adoyay ! banyak jalan bah aku minggu ni . jumaat ni turun petang lagi . sab ada latihan senaman erobik untuk hari sabtu kokum nanti . haha mangatnya aku ==' then sabtu ni jugak ada abang si Lank kawinn dan dan ada pameran KRM di Eastern Plaza . wwadoyy macam sak aku dibagi . haha ok la byk kerja mau buad . tata :)