daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
finally o yeah !
Sunday, April 1, 2012 | 12:46 AM | 0Comment

Assalamualaikum ,
haha tengah malam suda . un9 sampai pagi lah aku ni , hehe ! kau tau kaa 1malam aku buad .. *bukan cinta 1malam okey ! aku buad cake coklat !! haha sedapnya ehh . first aku buad sama mak untuk kek harijadi sis ala esok . pastuh mak p kerja sudah , aku buad sendiri cupcake untuk family and kawan ku . tapi cupcake nya not interesting bah . esok lah aku hias sama gula2 . skg suda tenga malam , kedai suda tutup . so esok aii contineu balek haha bida nya ==' . tadi tym kelab Rukun Negara okey2 je aku handle . first tym ni jadi pembantu leader . hahaha sok kakak-kakak ba aku . maka lebih pendek dari dorang . HAHAHAHAHAHA ok bai :)