daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
fasting :)
Sunday, July 22, 2012 | 2:31 PM | 0Comment

Salam Ramadhan !
eh cowyy gambar tu diambil tym sebelum puasa okeh :D wahwah perut ni dari tadi begerincing , sabar la wahai perutt :D confirm tamba kecik aku bepuasa nih . heheh , kamu ada dengar cita kaa pasal si QueenMutia yang hina Islam di twitter ? bukan itu jak , dia hina negara kita jugak . apalah kebaikannya dia buat cam gitu tuh ? ish3 , maybe ni satu ujian utk suma umat Islam . cehceh ! hehe . sabar jak lah , semoga Allah membalasnyaa . amin ! mmg menyakitkan hati baca suma twitnya tuh . pengganti Tengku Sophia kali . hahah , ok end of story . story I lagi kay ? hehehe esok ada paper sns dan eko . wish me good luck ah ? k aa byee ;D