daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
everything
Wednesday, August 1, 2012 | 8:48 PM | 0Comment

Tumblr_lp85mghbce1qiga09o1_400_large
heyy Assalamualaikum ,
tadi sungkai sama sibling seja . sab parents p kerja , but nvm :) hmp , esok ada kelas kounselor . mau tanya pendapat cigu pasal future study ku nih . agak keliruu saya mau masok form6 ka ndak . bilang urg form6 buang masa , tapi cigu cap cerah masa depan utk masok U . huhh , kita mesti lah rancang awal2 kan sebelum SPM ;D dan pasal Olimpik d London tuu buat aku fening . pasal politik tu wohh , bagus aku tanya ustaz nanti . nthen , sabtu ni ada solat hajat d sekolah . pastu kami plan mau bemalam d ruma si canga . GIRLS PARTY ! haha bukan party apa . suka-suka saja . cewek2 jak kan . hehe ! harap2 mak bagi :( hohow k aa dr tadi aku mau buat karangan bm nih . gara-gara facebook , twitter , biloger sama olimpik d London tu tegendala suda karangan ku . haha byebye <3