daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
upsettt
Wednesday, August 15, 2012 | 4:54 PM | 0Comment

Assalamualaikuum , 
masih puasa lagi key , sabar sabar .. dak lama lagi raya :D tadi di sekolah best oh ! sab last suda kan :) si nia siap bagi kata-kata ucapan selamat hari raya lagi . hahah , well well tomorrow kami satu kelas pegi buka puasa di bandar (kecuali yg amoy-amoy) . dan aku dak dapat buka puasa sama canga calonk :'( nvm lah , nanti raya lah baru jalan sama-sama , hehe . dan aku dapat tau , rupanya orang yang selama ni aku anggap dia baik telah tikam belakang ku :O . pastuh siap membatu api lagi sama orang lain -,- aku sakit hati ka ? OF COURSE LAH SAKIT . talam dua muka rupanya . huh .. bilang cigu konselor tu buat bodoh jak kalau terjumpa dengan manusia begitu . ok cigu ! 
p/s : semoga Allah membalasnya . amin ya robbana alamiin !