daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
perjanjian damai gaza-israel
Thursday, November 22, 2012 | 3:29 PM | 0Comment

How-to-be-a-better-muslim_large
Assalamualaikum,,
bangan pagi, buka facebook (masih di katil) ternampak status orang "Gaza dah menang" .. i was like "wow", doa umat Islam sudah Allah makbulkan. Alhamdulillah! lepas tu aku search lagi d google utk dptkan kepastian. ya betullaa gaza-israel buat perjanjian damai. tapii kita tengoklah nanti. orang Yahudi ni mana laa boleh dipercaya. dorang tetap akan mengganas selagi umat Islam masih di muka bumi ni. jadi kita sebagai umat Islam kenalah bersiap sedia untuk menghadapi segala kemungkinan. *wahh mcm ustazah suda.hahaha* aku memang kalau isu begini aku memang minat, hehehe. tadi aku terbaca jugak di laman blog pasal nanti perang dunia ke-3(melibatkan senjata yang canggih) dan ke-4 (melibatkan senjata tradisional saja) akan berlaku antara umat Islam dengan Yahudi. peperangan ni PEPERANGAN PALING DASYAT DALAM SEJARAH SEBAB BERLAKU PADA AKHIR ZAMAN. maksudnya hari kiamat akan berlaku selepas peperangan ni. semoga kita dapat kuatkan iman kepada Allah SWT agar selamat dari fitnah Dajjal. Amiin ..