daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
one paper left only
Tuesday, December 4, 2012 | 9:09 PM | 0Comment

hye.
well well well, I've got only one paper left. Its EKONOMI ASAS. tadi baru jak habis paper1 GEOGRAFI. ada laa 5-6 soalan buat aku conpuse. thats mean aku hantam laa. haha yang bestnya tu time paper2, cikgu yang menjaga bagi jawapan. wawawaw, itu pun mau habis masa sudah. dorang plan lepas habis ja paper tu, dorang mau main sembur2 cat? hahaha aku ndamau lah. budaya barat tuu, kena marah nanti aku oleh mak ku. bilang si Omek "bagus derma baju sekolah ni sama orang di Gaza" haha, lepas SPM aku mau tengok Running Man, The Great Seer, My daughter The Flower dan.. banyak lagi laa. banyak sudah drama best di chanel One :3 yeyehh kbye.