daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
4MEI the best thing happened to me :D
Sunday, May 5, 2013 | 1:17 AM | 0Comment

Haii Assalamualaikum,
I know 4Mei sudah pun berlalu. tapi aku mau cerita juga loh, haha. 4 Mei is my birthday. mestilah hari tu hari yang special buat aku kan kan. tapi tahun ni aku rasa nda semangat mau celebrate birthday ku. bukan ada apa-apa yang terjadi juga kan, maknanya Iam not hopping for any present or suprise OR WHATSOEVER. 

shooo hari sabtu tu aku pegi KRM sab ada program. tapi lambat bangun, ke ke ke. tapi aku pegi jak lah sab Kak Dakdung mau bawa aku pegi besiar-siar kunun. sampai sudah semuanya d KRM, dorang tiba-tiba menyanyi lagu hari jadi tu. huaahhh punyalah aku happy, cehh mestilah happy bah --' hmmpp abang Re yang spen cake coklat tuu. se-sedaaap! dan malamnya pula mak spen aku makan pizza. weheeeee :D


and then kite besiar-siar sekeliling laut-lautan didunia ni. muahaha makaaa :pp