daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
take it easy :)
Thursday, May 30, 2013 | 2:57 PM | 0Comment

Assalamualaikum kawan-kawan.
saya nak makan. sesuatu yang manis or sejuk. hmmp maybe aku nak makan ice cream disebabkan cuaca yang sangat panas ini T.T well tadi pagi Calonk tag aku dalam statusnya. Its about her complicated problem with thatt girl. girl tu salah faham dan cakap yang bukan-bukan di facebook pasal Calonk. saya pun hairan dan sebenarnya saya tidak ada kaitan pun dalam masalah ni. tapi saya sebagai "kawan baik" kepada calonk, I have to listen and help whatsoever her problem it is. cehhwa :p dan that girl pun inbox saya dan saya bagitau saja apa yang berlaku. shoooo, I just told her what Calonk told me aboutt. pendek kata aku jadi orang tengah la. bincang punya bincang, settle jugak sudah semuanya. I dunno lah kenapa dia rasa begitu. padahal masalah tu tiadaa kaitan pun dengan dia, hihik.
k ah bye peace http://matcuoi.com

Large