daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
worried about Bmo
Monday, June 3, 2013 | 7:21 PM | 0Comment

HAI!
tahu tak, aku sayang sangat dengan Bmo. setiap pagi, mau pegi sekolah, balik sekolah, mau tidur and whatsoever Iam doing, mesti aku cari Bmo. kalau dia tiadaa, start lah sudah aku risau tu. mungkin dia melarikan diri dari rumah. haha, nasib la didapat juga. kalau bebuka sudah pintu, dibiar beberapa minit, hilang sudah tu xD

anyway, part yang paling aku suka tym dia tidur. aku boleh peluk2 badannya sepuas hati. dia bukan lari, tidur mati kan macam tuannya jugak :p kebelakangan ni bulunya berguguran :( tapi sekarang macam mau tumbuh sudah. tiada juga luka. maybe sebab aku jarang sudah sisir bulunya, hihihi. mandi pun sekali sebulan jak. itu pun aku jak yang urus dia. kalau yang lain --' tau peluk ja. selama ni aku jak yang kasi mandi and sisir bulunya. 
btw lets check it out my Bmo's photo! http://matcuoi.com





kadang-kadang mukanya jadi grumpy kan? but I love her so much! 
okay thats all, thanks for readinghttp://matcuoi.com