daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
happy sad crying laughing
Friday, July 19, 2013 | 8:20 PM | 0Comment

Assalamualaikum,
 kalau tak jawab dosa. kalau jawab sayang *suara gedik Maria Elena.

haha rindu mau tengok video Maria Elena di youtube. dia busy kot dan dia sekarang mengandung, ngehehe :D niwayss kerja ku yang belambak makin kurang sudah. di sekolah okay jak. happy jak dengan kawan2 yang gila-gila. balik sudah rumah, masalah datang satu per satu sampai buat aku gila. minggu lalu masalah ku memang awesome lah. lappy, printer hangkang. jadi semua kerja dak boleh buat. nasib ada Si Paman bagi pinjam lappynya. printer pun okey sudah. Alhamdulillah! so sekarang mau focus dengan exam. sebab tinggal seminggu lagi mau exam you allz. sebelum tu aku mau settle kan dulu file pengakap ni. wish me goodluck!
http://matcuoi.com