daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
hampehh
Monday, December 16, 2013 | 3:42 PM | 0Comment

heyy my baby baby sayang?
currently I'm eating nutella. yummy! tapi hati ini masih berasa hampeh tersangat sangat sebab ndak dapat join camping santai dengan geng kelana and geng kelab rakan muda. hoishh sudahla aku takda pegi mana-mana cuti ni *marah

dorang camping di Batu Payung. malang sangat lah. tym kena reject oleh mak, all I can say is "Bang Joooooooeee T.T" sambil minum chocolate shake dengan muka monyok. geram pun ada jugaklah tapi ndakmau la buat-buat mejok dengan mak. sebab nanti mak mejok balek dengan aku. hahaha bang joe pun hampeh. ngehehe miyan :')

yang penting mak bawa aku pegi shopping. kalau ndak jugak? memang aku gila la lepas tu. hahaha. omma? cheabal don't do that to me okay?dangg it! dak lama lagi sekolah. homework Cikgu Azmi belum siap untuk  sem2.

aku mau tunggu nia balek dari Indon ja ni then buat sama-sama :) huh aku kena pasang niat yang suci lagi murni untuk STPM semester2 ni. YOLO TO MYSELFFF! gagagaga kbye.