daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
I cant I cant I cant
Sunday, December 8, 2013 | 8:49 PM | 0Comment

Assalamualaikummm, hey!
saya bosan dan lapar. kepingin mau makan nasi ayam tapi y chicken chop punya. huarrghh mashitaaa *delicious! 3minggu lagi musim sekolah bakal bermula. disitu lah juga bermulanya musim kesibukan dengan pelbagai benda mau diurus untuk menjejakkan kaki ke alam University. huahua.

btw, merujuk kepada tittle entry saye, apa benda y "I can't I can't I can't" tu? it is actually about teenagers life. I can't accept any boys to be my namja chingu a.k.a boyprenggg lah. heyy pasal cecinta ni benda paling command dalam alam keremajaan tau. 

semalam aku pegi wedding. and I'm focusing to the bride. im imagine that I was the women and the man is my crush BHAHAHA. I was like tesengih2 sendiri. but I am realize that my crush already have a girlfriend. so I stop dreaming and back to my real life. hahaha menyedihkan but nvm. 

fyi, there's a boy. I meet him at Smk Tawau. hmpp aku start kenal dia sebab gegirlsku selalu cerita pasal dia. aku pun yaya jak lah. hubungan kami rapat sikit sebab dia dilantik sebagai pengerusi team pengakap untuk f6. dan aku as setiausaha. kami banyak bincang lah, pasal exam lah. lama-lama tu dia pun confess, but I tak terima. hihihi

second boy, he is my ex beberapa tahun yang lalu muncul kembali dalam hidupku. huahua dia minta get back dengan aku. but I refuse it dan banyak kali lah dia minta get back. I dunno lah tetiba ja ni. cinta beputik semula kaa ndak la aku tau, hahaha. so yeah I can't be with him anymore.

third boy, aku memang lama dah kawan dengan dia since f4 tak silap. dia kawan kepada kawan saya. baru-baru ni dia confess. dan yeah pelik juga. tiada angin, tiada ribut kan, hahaha. hmpp tapi aku belum bagi jawapan. sebelum ni aku memang tiada apa-apa prasaan lah dengan dia. sebab anggap macam kawan ja kan.

see? how pemilih am I kan? actually it is not. aku takda perasaan pun dengan dorang. mau buat macam mana kan? hihi k gotta go now :)