daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
sketching is one of my world
Sunday, March 30, 2014 | 2:16 AM | 0Comment

Alohaa today rasa rajin mau share something dengan uols.
well well well, as you know, art is my favourite thing ever. I dun have any class or cos about art. aku belajar mewarna melukis dari tadika sampai form3 je. I mean yang formal punyalah. hm aku pun tak tahu kenapa lah aku nda kembangkan minat aku ni tym SPM. silly me. btw I keep sketching and doodling dan sampailah aku dapat pengalaman interview kos seni lukis dan seni bina di Uitm. kalau nak baca, click sini. tapi aku ni tak lah expert sangat sampai tahu benda ni dengan lebih detail. boring lah. yang aku tahu aku enjoyy apa yang aku buat ^__^
  
first tu aku melukis doodle jew. tapi aku dapat ilham untuk melukis dengan lebih extreme lagi disebabkan satu peristiwa ni. tym tu aku rindu serindu rindunyaa dengan crush aku. dan aku pun dengan angaunya lukis 10 biji muka dia. HA HA HA. tapi tak lengkap ah, mata hidung mulut dia takda. hahahahaha. tapi tapi.. itu semua cerita lama usah dikenang. lukisan tu masih aku simpan walaupun macam belacan dah. hahahaha. okay le me show you my karya terangung yang ntah apa-apa je ni. haha
Big Bang doodle

creepy doodle 

 this is the second try lepas abang joe told me to 
be more extreme on sketching. hihi

I draw a women nowhere

Im freaking addicted on sketching

actually banyak lagi tapi aku ndak sanggup mau upload semua, hahaha. and now Im running out of sketch. kalau dalam kelas yang boring, mula lah sudah tanganku menconteng. bagus tuu, daripada mulutku yang bising. hahaha k ah bye penat.
http://matcuoi.com