daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
addicted thing
Thursday, September 25, 2014 | 7:12 PM | 0Comment

heyy Im back again. haha nobody caree
but whatever. talk about my hobby since dari baby lagi, sketching, haritu dapat tawaran dari cikgu PLKN suruh aku lukis muka pengarah dorang. I was like wow Ive never sketch an old man with that jawatan hahaha. of course la dibagi upah. tapi ndak jadi sebab dorang ada plan lain untuk pengarah tu. okay. gwenchana. semangat sudah hahaha. well this is my new sketch. 

this is vivian. classmate f5 dulu

kak pyja

alip begayak

chalonk :)

Chloe Grace Moretz 
yang belakon dalam movie "carrie"  tuu

Peeta Melarkk 
*nama dalam movie hunger game


this one is my favourite. Jennifer Lawrance. walaupun leaked gambar nude dia, I tetap admire dia hehehe. cant wait for her upcoming movie MOCKINGJAY 21 November. okay ini lah karyaku. banyak jugak kawan minta lukis. tapi sekarang busy. busy kunun. haha tunggu jak la ya. I do it free tapi aku ni bukan jugak robot kan. jadi they have to wait. for a very looooooooooooong time hahahaha kbabai