daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
Im such a dumb ass
Thursday, September 25, 2014 | 12:45 AM | 0Comment

why I called myself a "dumb ass"?
it is because.. tonight Im freakin crazy cause its already 12 o'clock and Im still stay at my study room. lah? just that? macam ndak biasa. macam hari-hari sudah aku tidur lambat since cuti satu minggu haritu hahaha. lepas tu di sekolah lembekkk jak. 

sebenarnya aku dari tadi lagi mau updated ni blog. tapi aku stalk pula blogku sendiri dari 2011-2014. are you crazy girl?! yes I am. maybe. semua benda lago-lago aku delete. termasuklah gambar yang free hair. hahaha dulu kan budak-budak. ndak tau lagi kewajipan seorang wanita cehh. ayat pun lago. semua L.A.G.O. memang lucu la jugak baca balek. kisah cinta yang dulu pun ada. terus terinnnnnndu. dang it. oklah entry yang ni ndak mau la uplod gambar. lambat. next entry la k. hahaha.

fyi. PBS AKU SUDAH SIAP SEMUANYA YEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! tapi masih ada lagi assingment arp emasku. lemah. muet pun lepas dah. dapat band 3 aje .  sekarang mau fokus dengan sem3 dan ulangan sem1. baru je I belajar p.am sem1 tadi. for the first time in forever. 
oklah bai.