daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
last breath
Sunday, September 28, 2014 | 10:37 PM | 0Comment

Assalamualaikum..
alhamdulillah selesai sudah program hiking pengakap pra-u upper six buat kali terakhirnya. semua kawan-kawan bagi kerjasama yang padu dan cikgu pun banyak membantu. walaupun hiking tu memenatkan dengan pacat yang getek, happy jugak dapat mandi di sungai air terjun, hahaha. sebab ada live savor disitu. Aisya Si Ikan Duyung. hahaha sudahla 4flat, pandai berenang lagi. wadede lemme show you some photo of us.





ni pertandingan menyelam. memang masok air dalam telinga. lepas semua penat behiking. balek jak uplod 2-3 gambar dalam instagram, terus tidur sampai jam 6setengah. esok sekolah dan aku rasa macam ndak sekolah jak esok. hahaha kbabaii