daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
🌌 poop
Wednesday, April 13, 2016 | 2:11 AM | 0Comment


hello.

its me. go away adele i hate u i hate yur songs i hate everything including you megan trainor acting sexy and stuff. with yur 'No' song. so dumb. but i keep on singing it wahaha nah just joking around w my emotional buek stop. k. heyello im at tawau uols. just for one week. and ive got 5-6 assignment dan masih tiada mood mau sentuh. esok lah esok. balik ums jak esok ada test. lame nyer

im a little bit broken heart inside since my ip rosak and cannot be fix. i shud fix my pointer than my ip. ikr. nanti bapak upgrade ler tu wahaha amin. k shadap about ip. tambah bekecai hati ana. lol. akhirnya semester ni ada senpai approach gue. cute lepastu mm bejanggut. tau la macam abang tarbiyah tapi gila-gila jugak perangai. alaa bukan suka pun. main-main kawan-kawan jak. lol semua la double sentence. chill jer k

baru-baru ni ada jenguk sekolah lama. sm convent. kids staring at me like. so i just senyum la. oo rupanya kawan hadek gue. kalau tak pun kakak pandai melukis. itu jak gelaran ku sampai d ums. oo dia ba tu kan pandai melukis. k sekian maceh hahaha trep famous lagi eu plz deh. ba nasib la siapa baca entry ni. mesti meluat mau muntah buek

d ums banyak oppurtunity macam contest buat poster and stuff tapi mesti due date tamat sebab busy gila bangang. but i like being busy. than sitting around thinkin about shit things u kno wut i mean. best jugak busy sampai midnight jadi tidur pun efektif with no dream. but i like some dreaming about someone makes my heart flattered. flattered gila macam jantung ni kan mau pecah. lepas tu yang pecah tu bukan darah tapi ianya adalahhhhh?? butterfly, flowers🌸, teddy bear, ducks🐥 and other sparkle things macam galaxy punya bintang 🌌. plus flying unicorn🐐. auu such ayy beautiful feelings

black, boho, and vintage image