daisy
disclaimer





chatbox



Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
birthday at UMS
Wednesday, May 25, 2016 | 1:28 AM | 0Comment

on my 4may it such ay good day. but at the morning me feel tiada mood. lepas kelas pegi tidur. bangun-bangun jak naok and chai bring me and cinak cupcakes. aw so sweet la dorang ni. me pun happylah heart warming ciked. cinak birthday 3may. adek beradik sehari huahua. konon malam tu ada meet gis. so pegi mandi wangi-wangi bawa note. first dida ayu tiba-tiba bagi alasan lambat sikit sebab dia mau berak. i was like mkayy take yur time gurl baha. turun jak ada suda dia menunggu. lepas tu minta teman lagi pegi parking loat sebab mau jumpa kakaknya. 

pelan gila dia bejalan. cinak yang jalan di belakang pun dia panggil suru jalan sama-sama. pelikla mau jumpa kakaknya pun mau berteman ka. maybe sebab gelap jadi me ikut cakap jak la. lepas tu tiba-tiba nampak satu cahaya. cake. aku xnampak pun punya banyak manusia bekumpul disitu. so me yang teruja i hug canga yang pegang cake. time tiup cake dorang nyanyikan lagu, ada la pulak salji-salji mencurah ke muka. its ayyy flour and ayy egg?! habis aku dengan cinak kenak antam dengan 7-8 orang termasuk fadhilat syawal. dia jak satu-satunya jantan join weols wahaha.

nasib baik xkena histeria sebab beteriak macam orang gila. cant imagine my baju and tudung kena cuci 3-4 kali. cinak buang tudungnya sebab rosak suda kena telur wahaha. and i wore my favorite shawl. lepas lempar tepung, main calit cream cake and coke. 4/10 cake tu kena dimuka. nia first calit di mukaku sikit. lepastu me diam-diam ambek satu genggam cake tu nden shot dimuka. thats how we continue our cake war lols. muka dida ayu so seram bahaha. semua kena bahagian. neth yang ayu-ayu tu pun kena cream cake di telinga wahahah. me la paling teruk tepung di muka lols. bessttt cangat. tyou guyss for the supriseeeeeeeee muah  πŸ’˜πŸ’–πŸ’•